Аналіз теоретичних та практичних аспектів процесно – орієнтованого управління підприємством - Соколова, Л. В.; Шкіль, Н. Г. (Бизнес Информ, 2012)
Стаття присвячена систематизації теоретичних розробок щодо історичної сутності дефініції поняття «процесний підхід» і узагальненню зару- біжного і вітчизняного досвіду застосування процесного підходу при управлінні сучасним підприємством в умовах мінливого бізнессередовища. The article is devoted determination of essence of process approach in the process of consideration of his The article is devoted to the systematic nature of the historical development of theoretical definitions of the term «process approach» and the compilation of foreign and domestic experience with the process approach in the management of modern enterprise in a changing business environment.
Keywords: процесний підхід; управління підприємством; цикл PDCA; process approach; enterprise management; the cycle of PDCA