Розробка системи ідентифікації, розпізнавання та трекінгу для колаборативного робота - Тетеря, В.; Максимова, С. (My University, 2024)
В даній роботі пропонуються початкові етапи розробки системи ідентифікації для колаборативного робота. Описано основні модулі розроблюваної системи, а також їх призначення. Зазначені ключові переваги розробленої структури системи, що розроблюється
Keywords: колаборативний робот; трекінг