Електронні засоби діагностики і контролю в медицині - Жебрицький, С. (My University, 2025)
Об'єкт дослідження – компонентна база медичної техніки. Мета роботи – дослідити принципи, методи та засоби побудови елект ронних систем медичного призначення. Метод – аналітичний. Актуальність: удосконалення електронних засобів в критично важливих сферах, таких як портативні монітори здоров’я, розумні медичні пристрої та те лемедицина, мають значний вплив на ситуацію в сфері контролю стану люди ни. Інновації в технологіях догляду за пацієнтами можна знайти в таких сферах охорони здоров’я, як діагностика, підтримка життя, моніторинг здоров’я та персональне медичне обладнання для забезпечення високого рівня медичного об слуговування
Keywords: електрокардіограма; охорона здоров'я; комп'ютерна томографія; медична інформаційна система; система на кристалі