Розробка онлайн-месенджера з викоритсання бібліотеки Socket.IO - Перетокін, Е. Ю. (My University, 2022)
Об’єктом роботи є розробка сучасного онлайн менеджера з використанням бібліотеки Socket.IO. Метою роботи є розробка методів відправки повідомлень від клієнта до клієнта у їх власній кімнаті, а також можливість надсилати фотографії. Використано архітектурни стиль взаємодії компонентів розподіленої програми у мережі RESTFul API, документоорієнтована система управління базами даних MongoDB, бібліотека Material UI v5, також під час процесу створення месенджера для формування коду було використано такі інструменти як Eslint та Prettier.
Keywords: розробка онлайн месенджера; react; nestjs; mongo.db; esbuild; restfulapi; material api v5; бібліотека socket.io