Застосування фандрайзингу в комерційних підприємствах - Вовнянко, І. С. (НДІ ПЗІР НАПрНУ, 2019)
В роботі досліджуються основні поняття та способи фінансування, види інвесторів, залучення потенційних інвесторів, етапи стратегії фандрайзингу для розвитку комерційних підприємств. // The paper explores the basic concepts and methods of financing, types of investors, attracting potential investors, stages of a fundraising strategy for the development of commercial enterprises.
Keywords: фандрайзинг; джерела фінансування; комерційні підприємства; fundraising; sources of financing; commercial enterprises