Розробка кіберфізичної системи моніторингу технологічних процесів на виробництві - Шевченко, Є. (ХНУРЕ, 2023)
У роботі виконано розробку кіберфізичної системи моніторингу технологічних процесів на виробництві, проведено аналіз існуючих готових інженерних рішень, описано недоліки та переваги кожного з них, наведено основні параметри систем, детально обґрунтовано вибір показників контролю.
Keywords: кіберфізична система моніторингу; технологічні процеси; моніторинг технологічних процесів