Т. 6 : Конференція "Інформаційні інтелектуальні системи" - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2019)
Для науковців, викладачів, практичних працівників, студентів, а також широкого кола читачів, які цікавляться цією проблематикою. Відповідальність за зміст поданого матеріалу несе його автор
Keywords: інтелектуальні системи