Актуальні питання автоматизації функцій приймальної комісії - Семенець, В. В.; Єрохін, А. Л.; Зубкова, Т. О.; Гальченко, К. Р.; Снурнікова, А. В.; Коваленко, О. В. (НТУУ «КПІ імені Ігоря Сікорського», 2018)
В українських університетських реаліях, особливо в роботі приймальних комісій, задача відходу від паперового обігу може вирішуватись лише за умови активного просування автоматизації певних функцій приймальної комісії. Впровадження та подальший розвиток Єдиної державної електронної бази з питань освіти мало на меті зменшення потоків паперових копій документів, оскільки база призначена для електронного документообігу та забезпечує надійний захист електронних документів
Keywords: приймальна комісія; освіта