Правове забезпечення інноваційного процесу в умовах адаптації законодавства України до законодавства Європейського Союзу - Глібко, С. В.; Подрез-Ряполова, І. В.; Георгієвський, Ю. В.; Розгон, О. В.; Давидюк, О. М.; Жорнокуй, Ю. М.; Чуприна, А. Т.; Чубенко, В. А.; Матюшенко, І. Ю. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2022)
У монографії розглянуто теоретичні та практичні питання правового забезпечення інноваційного процесу, зокрема, в умовах адаптації законодавства України до законодавства Європейського Союзу. Разом із цим не залишилися поза увагою авторів важливі питання особливостей провадження інноваційної діяльності в умовах воєнного стану. Монографію призначено для фахівців і наукових працівників, юристів, викладачів, аспірантів, студентів закладів вищої освіти та всіх, хто цікавиться правовими проблемами забезпечення інноваційного процесу. The monograph deals with issues of the theoretical and practical issues of legal support of the innovation process, in particular, in the context of the adaptation of the legislation of Ukraine to the legislation of the European Union. At the same time, the authors did not ignore the more important issues of the peculiarities of carrying out innovative activities in the conditions of martial law. The monograph is intended for specialists and researchers, lawyers, teachers, postgraduate students, students of higher education institutions and all those who are interested in the legal problems of ensuring the innovation process.
Keywords: інноваційна діяльність; інноваційний процес; інноваційна інфраструктура; законодавство; трансфер технологій; технологічна конкуренція; innovation activity; innovation process; innovative infrastructure; legislation; technology transfer; technological competitiveness