Методи використання та пришвидшення обробки великих масивів даних - Кануков, Д. С.; Жемір, О. В.; Дорошев, Я. О.; Партика, С. О. (ФОП Петров В.В., 2022)
Кожен день генеруються великі об’єми даних, через різноманітність їх структури та характеристик ускладнюється їх обробка і класифікація. Через саму природу Big Data, як правило, їх важко обробляти, керувати ними та ефективно використовувати. Середовища Big Data, як правило, складні, з кількома застосовуваними системами та інструментами, які потрібно добре налаштувати для сумісної праці.
Keywords: Big Data; обробка великих масивів даних