Методологія KANBAN для розробки програмного забезпечення - Білоус, М. Ю.; Іщенко, М. Д. (ХНУРЕ, 2022)
У даній статті проведено аналіз актуальності Angile принципів та детально розглянута методологія Kanban. Визначені основні цінності і принципи Angile, їх переваги та недоліки. Наведені переваги і недоліки Kanban методології.
Keywords: методологія KANBAN; програмне забезпечення