Розробка компонентів Web-системи для автоматизації банку віртуальних валют - Бабак, Т. О. (My University, 2019)
Об’єкт розробки – процес функціонування банку віртуальних валют. Предмет дослідження – автоматизація функцій банківської системи на базі web-додатку. Мета атестаційної роботи – розробка компонентів банківської системи для автоматизації надання банківських послуг та віддаленого доступу управляння власними рахунками. Методи розробки – інформаційні технології управління організацією. Результатом атестаційної роботи є спроектований та розроблений web-додаток для вирішення проблеми автоматизації процесу надання та контролю банківських послуг. Розроблений додаток надає можливість користувачам системи створювати, переглядати, проводити операції блокування власних банківських рахунків, також є можливість пошуку інших користувачів та надсилання запиту прохання переказу грошей. Область застосування – керування власними грошовими рахунками в різноманітних розважальних платформах. Web-додаток може широко використовуватися як для особистих цілей так і для корпоративних, де необхідно проводити перекази та виплати. Додаток може бути використаний на будь-якій платформі, за умови вільного доступу до мережі Internet. Результати магістерської атестаційної роботи апробовані у міжнародній науково-практичній конференції «Математичне моделювання процесів в економіці та управлінні проектами і програмами».
Keywords: банк; веб-додаток; користувач; валюта; транзакція; рахунок; веб-система; автоматична система; переказ грошей