Визначення економіко-правових чинників впливу на розвиток господарської діяльності у цифровій економіці Індустрії 4.0. - Внукова, Н. М. (My University, 2023)
Розвиток цифрової економіки з урахуванням досвіду європейських держав1 передбачає всебічний аналіз регулювання господарської діяльності щодо застосування технологій Індустрії 4.0. Запровадження інноваційної цифрової економіки з урахуванням вимог нормативного регулювання процесів змін у ЄС впливає на правове регулювання господарської діяльності в Україні з урахуванням цих змін щодо застосування технологій і інструментів Індустрії 4.0. Для регулювання норм господарської діяльності в умовах розбудови Індустрії 4.0 потрібні розробки у сфері права, які мають враховувати перетворення в Індустрії 4.0 щодо змін індустріальної революції, швидкої віртуалізації світу, в також індивідуалізації замовлень, що вже починає запроваджуватися у господарській діяльності.
Keywords: цифровізація; Індустрія 4.0; цифровий аутсорсинг; Google Trends; право