Управління бізнес-процесами під час розробки веб-продукції - Вовк, О. В.; Глюза, М. П.; Григор'єв, О. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Дедлайни горять, замовники скаржаться, команда в розпачі… Щоб не допустити цього, потрібно правильно організувати процес управління проектом чи проектами під час розробки веб-продукту. Правильна організація проекту допомагає мінімізувати зайві витрати, стрес команди та запобігає ефективній та швидкій реалізації.
Keywords: управління проектом; веб-продукція