Реформування державного регулювання ринків небанківських фінансових установ - Водорєзова, С. Р.; Іобідзе, Д. М. (НДІ ПЗІР НАПрНУ, 2019)
Наукова робота присвячена аналізу стану реформування державного регулювання ринків небанківських фінансових установ, пошуку оптимальної моделі такого регулювання. // The scientific work is devoted to the analysis of the process of reforming the state regulation of the markets of non-bank financial institutions, the search for the optimal model of such regulation.
Keywords: ринок небанківських фінансових послуг; державне регулювання; модель фінансового сектору; non-bank financial services market; government regulation; financial sector model