Розроблення програмного забезпечення для керування інформаційним чат-ботом за допомогою інструментів Google - Скрябін, А. Б. (My University, 2025)
Мета роботи – підвищення ефективності пошуку інформації за рахунок інформаційного чат-бота в месенджері Telegram шляхом використання інструментів Google. Об’єкт дослідження – процес пошуку інформації у месенджері Telegram. Предмет дослідження – алгоритм пошуку інформації та спілкування у месенджері Telegram. Методами дослідження – використання технологій сумісного застосування сервісів Google, розробленні алгоритмів для спілкування та пошуку без використання пошукової системи в смартфоні. Практична цінність – покращення роботи пошукової системи за допомогою Telegram чат-бота. Елементи наукової новизни – створення покращених умов для користувачів Telegram за допомогою сервісів Google та Google Assistant. Створення Telegram чат-бота для пошуку будь-якої інформації у мережі Інтеренет.
Keywords: чат-бот; Telegram-бот; python; діаграма