Адаптивне навчання узагальненої регресійної нейронної мережі для обробки нестаціонарних багатовимірних послідовностей даних - Бодянський, Є. В.; Дейнеко, А. О.; Плісс, І. П. (My University, 2012)
Введена у розгляд мережа є «гібридом» узагальненої регресійної нейронної мережі та самоорганізовної мапи, навчається у режимі як з «вчителем», так і «без вчителя» та крім традиційних задач ідентифікації, інретполяції та екстраполяції вирішує і задачу сегментації багатовимірних даних, що послідовно надходять на обробку.
Keywords: задача ідентифікації; нейронна мережа