Проєктування дизайну інтерфейсу мобільного застосунку для відстеження харчування вегетаріанців - Ткаченко, В. П.; Луценко, Я. В. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
У роботі досліджено процес проектування інтерфейсу мобільного застосунку, орієнтованого на вегетаріанців. Проаналізовано потреби цільової аудиторії, досвід використання аналогічних додатків, визначено основні вимоги користувачів. Розроблено портрети користувачів, карти емпатії, інформаційну архітектуру, вайрфрейми та дизайн-систему.
Keywords: харчування вегетаріанців; харчування