Колірна палітра як елемент фірмового стилю фестивалю «ХАРКІВСЬКЕ МОРЕ» - Шипова, М. К.; Дробязко, М. І. (Київ: ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
У даній роботі досліджено роль колірної палітри у формуванні фірмового стилю фестивалю «Харківське море». Розроблена система кольорів базується на природних і культурних особливостях регіону, поєднуючи глибокий синій, індустріальний сірий та білий. Палітра протестована на візуальних носіях і сприяє створенню впізнаваного візуального образу події.
Keywords: колір; брендинг