Напрями вдосконалення інноваційного законодавства: системний підхід - Знаменський, Г. Л. (Право, 2019)
Статтю присвячено дослідженню напрямів удосконалення законодавства, що регулює відносини, які виникають в інноваційній сфері. Автором здійснено ґрунтовний аналіз еволюції інноваційного законодавства на всіх етапах становлення української державності, визначено актуальні завдання для ефективного розвитку даної сфери. // The article is devoted to the study of areas of improvement of legislation governing relations that arise in the field of innovation. The author made a thorough analysis of the evolution of innovation legislation at all stages of formation of Ukrainian statehood, identified current challenges for the effective development of this area.
Keywords: системний підхід; програмно-цільовий метод; цільова програма; інноваційне законодавство; system approach; program-target method; target program; innovation legislation