Огляд способів організації VLAN - Воропаєва, К. А. (My University, 2020)
Провідні виробники комутаторів рівня відділу і робочої групи використовують в своїх пристроях, як правило, один з трьох способів організації VLAN. Існує четвертий спосіб організації VLAN - на основі правил. В даний час він використовується рідко. Оглянемо більш детально кожен з перерахованих способів, щоб зрозуміти, якими особливостями вони володіють.
Keywords: VLAN