Автоматичний розрахунок фракції викиду лівого шлуночка серця за допомогою моделей глибинного навчання - Даниленко, К. О. (My University, 2021)
Мета роботи – дослідження методів для автоматичного підрахунку фракції викиду та розробка алгоритму, який виконує задачу автоматичного підрахунку за допомогою моделі глибинного навчання та аналітичного методу. Методи дослідження – методи підрахунку фракції викиду вручну на двовимірних зображеннях, алгоритми та методи обробки медичних зображень, моделі глибинного навчання для сегментації медичних зображень, аналітичні методи підрахунку
Keywords: аналітичний метод підрахунку; лівий шлуночок серця; моделі глибинного навчання; сегментація; фракція викиду