Сучасний погляд на можливості технології панорамного відео для інклюзивної освіти - Носова, Т. В.; Аврунін, О. Г. (Одеса, ОНАХТ, 2020)
Наведено сучасний погляд на можливості технології панорамного відео для інклюзивної освіти, що дозволяє особам з обмеженими можливостями легше інтегруватися в процес навчання.
Keywords: інклюзивна освіта; навчальний контент; панорамне відео; ефект присутності