Проєктування та дослідження ІТ-інфрастурктури на основі AWS Serverless для зберігання та обробки персональних даних студентів - Сафанков, Д. В. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є проектування та дослідження ІТ-інфрастурктури на основі AWS Serverless для зберігання та обробки персональних даних студентів. У ході виконання кваліфікаційної роботи було проаналізовано існуючі на даний час хмарні провайдери, їх переваги та недоліки. Написано терраформ файли, які дозволяють створити компоненти в AWS хмарі, а також Python код який є основою тестування проекту.
Design and Study of the AWS Serverless-Based IT Infrastructure for Storing and Processing Students’ Personal Data
Keywords: хмарне середовище; текстовий файл; веб-сервіс, розробка; терраформ; AWS Serverless