Веб-сервіс для планування розміщення декоративних рослин на земельній ділянці «Flexible landscape design» - Маценко, Д. О. (My University, 2024)
Об’єктом розробки є веб-сервіс для презентації та надання послуг у сфері ландшафтного дизайну. Метою роботи є створення веб-сервісу, який допоможе компаніям, що займаються ландшафтним дизайном, презентувати свої послуги, демонструвати виконані проекти, а також забезпечити зручний спосіб взаємодії з потенційними клієнтами. Для вирішення поставлених завдань використовувалися HTML, CSS, JavaScript, Node.js, Express, MongoDB, Mongoose, Multer та Session. У результаті розробки було створено веб-сервіс "Flexible landscape design", який складається з декількох основних розділів. Головна сторінка містить навігаційне меню, девіз компанії та кнопки для швидкого доступу до основних розділів сайту. Розділ послуг детально описує послуги, що надає компанія, з використанням зображень та текстових описів. Розділ виконаних робіт представляє галерею зображень прикладів виконаних проектів. Розділ контактів включає інформацію про компанію, посилання на соціальні мережі та контактну форму для зв’язку з компанією.
Keywords: адаптивний дизайн; веб-сервіс; контактна форма; ландшафтний дизайн; презентація послуг