Специфічні риси розробки дизайну мобільного додатку підтримки здорового способу життя - Грабовський, Є. М.; Гарг Анджалі (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
У зв’язку зі зростаючою популярністю активного способу життя та збільшенням кількості людей, які ведуть здоровий спосіб життя, стає важливим розробка мобільних додатків, що відповідають їхнім потребам. Зростання інтересу до фітнесу, спорту та здорового харчування призводить до необхідності створення інструментів, які допомагатимуть людям з активним способом життя досягати своїх цілей. Мобільні додатки для активних людей можуть стати ефективними інструментами для планування тренувань, контролю харчування та ведення здорового образу життя.
Keywords: фітнес; контроль харчування