Логістичні задачі в економіці як приклад NP-складних задач - Веретельник, К. О. (SPC “Sci-conf.com.ua”, 2024)
Функціонування та розвиток будь-якого суб’єкту господарювання (або інакше кажучи економічного агента, підприємства, компанії) в значній мірі залежить від ефективного співставлення його витрат та доходу. У свою чергу відповідне співвідношення визначається наявністю необхідних ресурсів, технологічними особливостями виробництва, задіяним устаткуванням, вдалим управлянням товарними запасами тощо.
Keywords: складна задача