Дослідження методів та оптимізація процесу розробки додатків за допомогою мікросервісної архітектури - Радченко, О. А. (My University, 2019)
Метою роботи є розробка програмного забезпеченняз використання мікросервісної архітектури, виділення обмежень мікросервісної архітектури, розробка моделей оцінювання. В ході виконання дипломної роботи була розроблена архітектура додатку з використанням мікросервісної архітектури, виявлені обмеження використання мікросервісної архітектури, розроблені моделі оцінювання. На базі архітектурирозроблено програмний додаток для демонстрування роботи мікросервісної архітектури.
Keywords: java; rest; мікросервісна архітектура; msa; мікросервіс; моноліт spring; apache tomcat