Дослідження методів створення сервісно-орієнтованих та крос-платформених додатків за допомогою Flutter з серверною частиною на Firebase - Осташко, Є. В. (My University, 2023)
Метою роботи є дослідження методів створення крос-платформних сервісно-орієнтованих Flutter додатків з серверною частиною на Firebase. Методи розробки базуються на таких технологіях, як Flutter, Dart, Typescript, Firebase. В результаті роботи було отримано методи створення сервісно-орієнтованих та крос-платформених додатків за допомогою Flutter з серверною частиною на Firebase для мінімальних затрат на налаштування серверу та створено систему, яка складається з мобільних додатків для Android / iOS, веб додатку та серверної частини на Firebase, з якою спілкуються клієнтські додатки
Keywords: Flutter додатки; створення крос-платформних додатків; мобільний додаток