Система аналізу КТ-зображень зубощелепної ділянки - Морус, О. О. (My University, 2025)
В ході проведеної роботи була обґрунтована необхідність розробки програмних рішень на базі моделей штучного інтелекту для вирішення задач діагностики у дентальній хірургії. Для досягнення поставленої мети було розроблено систему аналізу КТ-знімків, основною метою якої була підготовка тренувальних наборів даних медичних зображень для навчання моделей штучного інтелекту. Метою подальшої роботи є підбір моделей штучного інтелекту, їх навчання на підготовлених наборах даних, згідно розробленні системи, аналіз отриманих результатів.
Keywords: обробка знімків; комп’ютерна томографія; щелепи людини; рентгенівські промені