Моделювання роботи радіотехнічних засобів ЗРК при впровадженні елементної бази вітчизняного виробництва - Чміль, Ю. О.; Болдашевський, В. В.; Шатунов, Д. О.; Худік, С. О.; Акульшин, М. В.; Тітов, В. О.; Хмелінін, А. М. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2020)
В доповіді запропоновано проведення оцінки характеристик роботи ЗРК шляхом внесення відповідних змін до програмного забезпечення, які враховують технічні дані виробів, що пропонуються до застосування в комплексах.
Keywords: зенітне ракетне озброєння