Використання Фреймворку Angular для Розробки Веб-застосунків - Кочкін, А.; Руденко, Д. (ХНУРЕ, 2018)
Angular - написаний на TypeScript front-end фреймворк з відкритим кодом, який розробляється під керівництвом Angular Team у компанії Google, а також спільнотою приватних розробників та корпорацій. Angular — це AngularJS, який переосмислили та який був повністю переписаний тією ж командою розробників. Angular - is a TypeScript-based open-source frontend web application platform led by the Angular Team at Google and by a community of individuals and corporations. Angular is a complete rewrite from the same team that built AngularJS.
Keywords: фреймворк з відкритим кодом; Angular