Удосконалення політики просування товару в системі маркетингу машинобудівного підприємства - Биділо, М. С. (НДІ ПЗІР НАПрНУ, 2019)
Наукова робота присвячена дослідженню комунікаційної політики в системі маркетингу підприємства, а також основних напрямків ефективно-го застосування інструментів просування товару з використанням Інтернет технологій. Автор проаналізував стан політики просування машинобудів-ного підприємства та зробив відповідні висновки. // The scientific work is devoted to the study of communication policy in the enterprise marketing system, as well as the main directions of effective application of tools of promotion of goods using Internet technologies. The author has analyzed the state of the policy of promotion of the machine-building enterprise and made the relevant conclusions.
Keywords: маркетинг; політика просування; машино-будівне підприємство; інтернет технології; marketing; promotion policy; machine-building enterprise; internet technologies