Особливості застосування ріжучих плотерів - Манаков, В. П.; Чорний, Д. В. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
У даній роботі розглянуто особливості та принцип дії широкоформатних плотерів, їхнє застосування для різних галузей, можливості ріжучих плотерів для різної поліграфічної продукції.
Keywords: плотер; поліграфічна продукція