Розробка та дослідження методу виявлення спільнот у мережах на основі модулярності - Мусієнко, М. Ю. (My University, 2025)
Об’єктом досліджень є мережі. Предметом досліджень кваліфікаційної роботи є методи розбиття мереж на спільноти. Метою роботи є дослідження методів та алгоритмів розбиття мереж на спільноти на основі максимізації критерію модулярності мережі.
Keywords: модифікована модулярність; спільнота; розбиття мереж на спільноти