Метод прогнозного обслуговування промислового обладнання з використанням машинного навчання - Ляшенко, О. С.; Щербак, Д. Д.; Гладуш, Д. Б. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є дослідження, яке полягало в тому, щоб дізнатися про різні види промислового обслуговування та їх проблеми. Крім того, вивчати та застосовувати передові методи аналітики та алгоритми машинного навчання для прогнозування несправностей промислового обладнання. Це допоможе команді технічного обслуговування ремонтувати та планувати технічне обслуговування напередодні виникнення проблем, щоб уникнути будь-яких поломок на підприємстві.
Keywords: обслуговування промислового обладнання; прогнозне обслуговування обладнання