Підсилювач напруги з адаптивним коефіцієнтом перетворення - Сліпченко, М. І.; Федотов, П. Д.; Федотов, Д. О.; Крук, О. Я. (ХНУРЕ, 2014)
Схеми підсилення напруги на активних елементах належить до області електроніки, мікроелектроніки, комп'ютерної техніки й стосуються використання операційних підсилювачів (ОП) для електронних пристроїв різноманітного призначення.
Keywords: підсилювач напруги; неінвертуючі каскади; коефіцієнт перетворення