Системи обфускації трафіку для захисту від глибокої інспекції пакетів - Пліщенко, В. С.; Настенко, А. О. (ХНУРЕ, 2025)
Метою доповіді є розгляд сучасних підходів до обфускації трафіку, методів розрізнення обфускованого трафіку, а також визначення критеріїв та порівняння за ними сучасних систем, що реалізують різні підходи до обфускації трафіку
Keywords: обфускація трафіку