Розробка структури експериментального пристрою для левітаційної плавки металів - Хмелик, О. Г. (My University, 2022)
Об’єкт дослiдження – фiзичнi властивостi електро-магнітної левітації. Метою дослiдження – дослiдження та розробка експерементального приладу для плавлення металлів. Предметом дослiдження в данiй роботi є процес електро-магнітної левітації та фізичних властивостей. У результаті проведено аналіз можливостей електро-магнітної левітаційної плавки.
Keywords: електро-магнітна індукція; левітація; плавка металлів; інвентор