Розробка оригінал-макету каталогу жіночої косметики - Герун, М. В. (My University, 2024)
Мета кваліфікаційної роботи полягає в розробці оригінал-макету каталогу для Виробника косметики «MARTA cosmetics». Розглянуті наступні етапи: аналіз завдання на кваліфікаційну роботу, аналітичний огляд літератури, розробка технічної характеристики видання, розробка схеми технологічного процесу виготовлення, вибір та обґрунтування способу друку і друкарського обладнання, вибір та обґрунтування програмного забезпечення, створення оригінал-макету видання, вибір і розрахунки кількості основних матеріалів, технічні характеристики поліграфічного обладнання, маршрутно-технологічна карта виготовлення видання.
Keywords: оригінал-макет; видання; верстка; друкарське обладнання; друк