Вибір програмного забезпечення для розробки мультимедійного комплексу силабусів для спеціальності 186 – видавництво та поліграфія - Вовк, О. В.; Чеботарьова, І. Б.; Чеботарьова, М. Р. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
В роботі представлені вимоги до розробки мультимедійного комплексу силабусів для спеціальності 186 – Видавництво та поліграфія та обґрунтовано вибір необхідного програмного забезпечення, яке дозволить реалізувати всі заплановані функції комплексу.
Keywords: силабус; поліграфія