Комп'ютерна система визначення траєкторії цілей сталого розвитку ХНУРЕ на основі статистичних даних - Богатирьов, К. В.; Гвоздецька, К. П. (ГО “Наукова спільнота”, 2023)
Запропонована комп'ютерна система розрахунку траєкторії досягнення цілей безперервного розвитку на основі статистичних даних є важливим інструментом для таких установ, як Харківський національний університет радіоелектроніки, у досягненні цілей сталого розвитку та збереження конкурентоспроможності в постійно мінливому технологічному середовищі.
Keywords: цілі сталого розвитку; комп'ютерна система; статистичні дані