Модель штучної імунної мережі для обробки даних ігрових персонажів - Стефанюк, Я. Г. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження моделей та методів для архівації даних з використанням штучних нейронних та імунних мереж. У ході виконання кваліфікаційної роботи розглянуто методи обробки та архівації даних ігрових персонажів. Розглянуто існуючі види штучних нейронних та імунних систем. Запропоновано модель штучної імунної мережі для архівації даних. Представлені підходи та процедури розв’язання завдання архівації даних з використанням штучних імунних систем та штучних нейронних мереж типу радіально-базисних функцій. Обробка та архівація даних ігрових персонажів з використанням штучних імунних мереж – це передова технологія, яка застосовується для забезпечення безпеки та збереження важливої інформації в ігрових системах.
Artificial Immune Network Model for Game Character Data Processing
Keywords: штучна імунна система; стиснення даних; архівація; ігровий персонаж