Інформаційно-математична модель дослідження ефективності колективу вирішальних правил при розпізнаванні джерел радіовипромінювань методом статистичних випробовувань («Розпізнавання - 2.0») - Калюжний, М. М.; Хряпкін, О. В.; Колісник, В. І.; Чернов, А. Б.; Пшеничних, С. В. (Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності», 2020)
Комп'ютерна програма є програмним інструментальним середовищем, яке дозволяє оцінити ймовірність (достовірність) розпізнавання бортових радіолокаційних станцій, класу і типу літальних апаратів за результатами статистичного моделювання.