Захист вебзастосунків від XSS та CSRF атак на прикладі сучасного front-end фреймворку - Синиціна, В. С.; Балагура, Д. С.; Сухотеплий, В. М. (ХНУРЕ, 2025)
Метою доповіді є аналіз загроз, пов’язаних із XSS та CSRF-атаками у сучасних вебзастосунках, а також розгляд ефективних методів їх запобігання у front-end фреймворках, зокрема React. Особливу увагу приділено інтеграції механізмів безпеки на клієнтському рівні та необхідності комплексного підходу до захисту веб-додатків [5]. Дослідження демонструє, що застосування перелічених методів у React-додатках значно підвищує рівень їхньої безпеки. Проте, комплексний захист передбачає інтеграцію різних підходів на рівні як клієнтської, так і серверної частини
Keywords: CSRF-атака