Відображення податкових пільг в податковій звітності - Найденко, О. Є. (My University, 2022)
В роботі розглянуто проблеми застосування податкових пільг з у воєнний час. Узагальнено основні пільги, які було впроваджено на початку війни в Україні. Проаналізовано виконання доходної та видаткової частин Зведеного бюджету України. Здійснено порівняння загальної суми податкових надходжень та у розрізі окремих податків та зборів за січень-вересень 2021-2022 років. Запропоновано зміни до податкового законодавства на період воєнного часу та після закінчення війни.
Keywords: податки; податкові пільги; зведений бюджет; податкові надходження; втрати бюджету