Методи обробки даних анкетування за допомогою штучного інтелекту - Фатій, Р. Ю. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є автоматизація процесу відбору анкетних даних у дистрибутиві Python із використанням алгоритмів машинного навчання. У ході виконання кваліфікаційної роботи були виконані такі завдання: вивчено системи штучного інтелекту; розглянуто програмне забезпечення для систем штучного інтелекту; створено та навчено класифікатор для сортування анкетних даних; оцінено ефективність створення проекту.
Methods for Processing Survey Data Using Artificial Intelligence
Keywords: artificial intelligence; neural networks; machine learning; Python