Розробка і дослідження інтерфейсу користувача мобільного додатку автотранспортної тематики - Дорогая, А. М. (My University, 2024)
Мета кваліфікаційної роботи — вибір зручного дизайну інтерфейсу для вирішення проблеми. Використовується аналіз методів проектування інтерфейсів, дослідження ринку та аудиторії, розробка варіантів UI/UX інтерфейсів, проведення опитування та аналіз даних. Дана робота включає в себе огляд існуючих критеріїв оцінки ефективності інтерфейсу та існуючих інструментальних засобів для макетування та прототипування інтерфейсів; аналіз існуючих методів та принципів проектування інтерфейсів, особливо для мобільних додатків дослідження ринку та цільової аудиторії; розробка функціонального концепту та оформлення особливостей інтерфейсу в виді схем; аналіз результатів дослідження; висновки. У результаті виконання роботи виявлено, що інтуїтивний дизайн інтерфейсу та візуальна чіткість значно підвищують юзабіліті додатку. Ефективне використання іконок і візуальних керівництв сприяє кращій навігації та задоволеності користувачів.
Keywords: дизайн інтерфейсу; проектування інтерфейсів