Автоматизація процесу верстання газети за допомогою скриптів та плагінів - Куценко, О. С. (My University, 2020)
Метою роботи є виявлення переваг між ручними та автоматизованими процесами верстки видань, набуття досвіду вирішення питань оптимізації праці. Було проаналізовано літературу щодо питання автоматизації верстки за допомогою скриптів та плагінів. Обрано метод аналізу результатів експерименту. Відповідно до мети роботи сформовано гіпотезу. Проаналізовано етапи верстки газети на можливість автоматизації. Обрано етапи для автоматизації.
Keywords: верстка; скрипт; плагін; газета