Дослідження та аналіз методів прогнозування результатів спортивних матчів. Нейронні мережі. Повнозв'язна нейронна мережа - Чуприна, А. С.; Пилипець, Д. О. (ФОП Петров В.В., 2022)
В доповіді наводяться результати порівняння методів прогнозування. Порівняння проводилося за наступними критеріями: точність (accuracy - частка правильних відповідей), точність (precision), повнота отриманого результату (recall), швидкість навчання, обсяг витрат обчислювальних ресурсів, похибка.
Keywords: прогнозування результатів спортивних матчів